DAJTE ŽIVOTU SMISAO, TO ŠTO DIŠETE NE ZNAČI DA STE ŽIVI!

Međunarodni interaktivni otvoreni centar Vas poziva na iskustveno-edukativnu radionicu:

DAJTE ŽIVOTU SMISAO, TO ŠTO DIŠETE NE ZNAČI DA STE ŽIVI!

Radionica će se održati 06.08.2019. godine sa početkom u 17.30 sati u Međunarodnom interaktivnom otvorenom centru, ul. Aleja Alije Izetbegovića br. 10 (zgrada Jupiter) Tuzla.

Kod mnogih ljudi postoje periodi kada teško izlaze na kraj sa bujicom emocija koje se javljaju zbog uticaja spoljašnjih ili unutrašnjih faktora. Sposobnost izražavanja i razumijevanja vlastitih emocija je vrlo važna, kao i razumijevanje, tumačenje i reagovanje na tuđe emocije. Da li možete prepoznati kako se osjeća Vaše dijete, partner, roditelj, radni kolega?!

Radionicu vodi Alma Tihić, magistrica društvenih nauka iz područja psihologije. Voditeljica posjeduje Evropski certifikat za psihoterapiju i dugogodišnje iskustvo u radu sa klijentima.

Razgovarat ćemo o tome: 

  • Koje su dobre a koje loše emocije?
  • Kako doživljavamo svoje i tuđe emocije?
  • Imamo li sposobnost razumjeti svoje emocije?
  • Kako ih koristimo?
  • Kako smanjiti tugu, nemoć, ljutnju, agresivnost…?

Život možda nije zabava kojoj smo se nadali, ali kada smo već tu možemo zaplesati!

Prijavu na radionicu možete izvršiti putem linka: https://mioc.typeform.com/to/sxbUwt ili lično u Centru.

Za sve dodatne informacije o prijavi i kotizaciji možete nas kontaktirati na: tel: 035/258-358 ili E-mail: ured@miocbih.com

*Međunarodni interaktivni otvoreni centar Tuzla predstavlja društveno odgovorno preduzeće, koje kroz inovativan pristup, pruža kompetencije za individualni i profesionalni razvoj. Sudjelovanjem u programima Centra, podržavate: stvaranje edukativnih, zabavnih i kreativnih programa u našoj lokalnoj zajednici, strukturiranje slobodnog vremena djece i mladih, za lični razvoj i učenje kao i zapošljavanje jedne osobe.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn

november

No Events

december

No Events

X